Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csubrilo Zoltán

Ma kezdődik a koronavírus elleni vakcináció Nagybecskereken

2021-01-16
08:58
2021-02-02
07:42
Forrás
Szerbiai RTV
Ma délelőtt nagyjából húsz 75 évnél idősebb személy kapja meg a vakcinát.

Ma kezdődik a koronavírus elleni vakcináció Nagybecskereken. Péntekig Közép-Bánátban mintegy 1500 újonnan fertőzöttet regisztráltak, ebből 1160 személy nagybecskereki.

Az egészségház felkészült az oltásra, ma délelőtt nagyjából húsz 75 évnél idősebb személy kapja meg a vakcinát - nyilatkozta a szerb közmédiának a nagybecskereki egészségház illetékese.

Nagybecskerek
vakcina
idős
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.