Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsa: Hat és fél millió dinár a civil szervezeteknek

2021.05.19
10:37
2021.05.19
17:02
Forrás
Pannon RTV
Harminc civil szervezet eszközbeszerzési pályázatát támogatja Magyarkanizsa község.

Támogatja az önkormányzat a helyi civilszervezeteket Magyarkanizsán. Az erről szóló szerződéseket Fejsztámer Róbert polgármester írta alá. Az idei évben első ízben 30 helyi civil szervezet kap támogatást, 6,5 millió dinár értékben. A támogatások eszközbeszerzésre irányultak. Az illetékesek még egy pályázat meghirdetését tervezik, ezzel a civil szervezetek rendezvényeit szeretnék segíteni.

Pannon RTV

Fejsztámer Róbert kiemelte: „Az év második felében szeretnénk egy olyan pályázati kört kiírni, ha egyáltalán a helyzet olyan lesz, amin keresztül meg tudjuk támogatni azokat a civilszervezeteket, amelyek az éves rendezvényeiket szeretnék megszervezni. A 2020-as év is egy olyan év volt, amikor nem tudtuk ezeket a rendezvényeket támogatni, hiszen nem is lehetett őket megszervezni. Bízom benne, hogy a 2021-es év nyara és rendezvényszezonja az majd olyan lesz, amilyenhez az elmúlt években hozzászoktak a községbeliek, tehát programokban gazdag.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.