Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Már készülnek a szeptember elsejei kezdésre a zentai Hófehérke Óvodában

2020-08-13
17:52
Forrás
Pannon RTV
Jelenleg nyári ügyeletet tartanak a zentai Hófehérke Óvodában, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a járványügyi rendelkezések betartására és a gyermekek biztonságának szavatolására.

A következő napok a megszokott nyár végi nagytakarítás és fertőtlenítés jegyében zajlanak, hogy azután szeptember elsején a jelenlegi tervekkel összhangban az intézmény mind a tíz épületében megkezdődhessen a munka, amivel kapcsolatban egyedül a csökkentett csoportlétszám betartása okoz majd némi fejtörést az óvoda illetékeseinek.

Kopasz Ildikó, igazgató, Hófehérke Óvoda, Zenta: „Egyedül a csoportok létszámával nem tudunk mit kezdeni, hiszen nem mondhatjuk, hogy a szülők fele hozza a gyerekét egyik nap, a másik fele pedig másik nap, tehát nem tudjuk a tizenötös létszámot tartani semmi szín alatt. Itt még vannak gondjaink, még gondolkodunk rajta, hogy mit tudunk tenni, de nagyon úgy tűnik, hogy semmit, mert a szülő hozza a gyermekét, dolgozni megy, és jó helyen akarja tudni a gyermekét ott, ahol pedagógusok irányított játékkal dolgoznak vele, játszik a többi gyermekkel, hiszen a gyermeknek szüksége van a gyermektársaságra, ezek olyan tények, amikkel nem lehet vitatkozni, viszont a kézmosást forszírozzuk jobban és a higiéniai szokásokat még jobban kihangsúlyozzuk.”

Hóferhérke Óvoda
Zenta
fertőtlenítés
kezdés

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:58, Frissítve: 20:58

Nem járunk még közel a sikeres védőoltáshoz

A kétmilliót is elérheti a koronavírus halálos áldozatainak a száma, mielőtt széles körben alkalmazzák a sikeres védőoltást, közölte az Egészségügyi Világszervezet veszélyhelyzeti igazgatója.
16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.