Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archívum

Megtartják a vásárt Topolyán

2021.05.06
14:19
2021.05.06
17:54
Forrás
Pannon RTV
Megszűnt a rendkívüli helyzet Topolya községben. Jelenleg 50 aktív fertőzöttet tartanak nyilván, a betegek száma folyamatosan csökken. Az oltási folyamat jól halad.

Topolya községben eddig 13500 vakcinát használtak fel és több mint 6000-en megkapták már mindkét adag védőoltást - mondta Szatmári Adrián. Topolya polgármestere kiemelte, a tények arra sarkallták Topolya Község Rendkívüli Helyzetek Törzskarát, hogy május 5-én felfüggessze a rendkívüli helyzetet.

Szatmári Adrián arra kéri a topolyaiakat, hogy viselkedjenek továbbra is felelősségteljesen, betartva a járványügyi előírásokat.

„Vasárnap meg fogjuk tudni tartani a vásárt és a vasárnapi vásár alkalmával is egy oltópontot szeretnénk kialakítani, mégpedig a vásártéri otthonban. Ezen az oltópontot reggel 7 és 13 óra között mindenki, aki szeretné felvenni a vakcinát, az megteheti ezt regisztráció nélkül. Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy továbbra is vigyázzunk egymásra. Úgy gondolom, hogy az életnek lassan vissza kell, hogy térjen a normális kerékvágásba, ennek azonban előfeltétele az, hogy minél többen felvegyük a védőoltást, és hogy megvédjük magunkat és embertársainkat.”

vásár
Topolya
rendkívüli helyzet
megszűnt
Szatmári Adrián
oltás
vakcina
koronavírus

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően