Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archívum

Megtartják a vásárt Topolyán

2021.05.06
14:19
2021.05.06
17:54
Forrás
Pannon RTV
Megszűnt a rendkívüli helyzet Topolya községben. Jelenleg 50 aktív fertőzöttet tartanak nyilván, a betegek száma folyamatosan csökken. Az oltási folyamat jól halad.

Topolya községben eddig 13500 vakcinát használtak fel és több mint 6000-en megkapták már mindkét adag védőoltást - mondta Szatmári Adrián. Topolya polgármestere kiemelte, a tények arra sarkallták Topolya Község Rendkívüli Helyzetek Törzskarát, hogy május 5-én felfüggessze a rendkívüli helyzetet.

Szatmári Adrián arra kéri a topolyaiakat, hogy viselkedjenek továbbra is felelősségteljesen, betartva a járványügyi előírásokat.

„Vasárnap meg fogjuk tudni tartani a vásárt és a vasárnapi vásár alkalmával is egy oltópontot szeretnénk kialakítani, mégpedig a vásártéri otthonban. Ezen az oltópontot reggel 7 és 13 óra között mindenki, aki szeretné felvenni a vakcinát, az megteheti ezt regisztráció nélkül. Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy továbbra is vigyázzunk egymásra. Úgy gondolom, hogy az életnek lassan vissza kell, hogy térjen a normális kerékvágásba, ennek azonban előfeltétele az, hogy minél többen felvegyük a védőoltást, és hogy megvédjük magunkat és embertársainkat.”

vásár
Topolya
rendkívüli helyzet
megszűnt
Szatmári Adrián
oltás
vakcina
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.