Ugrás a tartalomra
Facebook - Bilicki Zoltán

Megújult a moholi vadászlak

2019-11-21
10:10
Forrás
VajdaságMa
A felújítást az adai önkormányzat támogatásából valósították meg.

A helyi Pannónia Vadászegyesület összesen 1,5 millió dináros támogatást nyert el asztalok és klíma beszerzésére, valamint a terem és a vizesblokk felújítására. A szervezet már több mint 100 éve létezik, és sokrétű tevékenységével jelentős mértékben hozzájárul a hagyományok megőrzéséhez és a falu lakossága összetartozásának erősítéséhez, hiszen a vadászlak termét számos moholi és környékbeli lakos használja különböző összejövetelek, ünnepségek és rendezvények megtartására. Az illetékesek szerint a felújítás a község turizmusának fellendüléséhez is hozzájárul majd.

Mohol
vadászlak
moholi vadászlak
Ada
fejlesztés
asztal
klíma

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:47, Frissítve: 13:52

Imádkozva növekedni

A keresztyének minden évben a világ minden táján azért gyűlnek össze az ökumenikus imahéten, hogy imádkozva növekedjenek az egységben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.