Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Mentőautó a Szabadkai Egészségháznak

2023.09.18
12:15
2023.09.18
16:19
Forrás
Pannon RTV
Az egészségház így már 14 járművet tudhat a magáénak. A jármű a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik, egyebek mellett dupla hordággyal, kardiológiai székkel és oxigénpalackokkal van ellátva.

Dr. Tatjana Popović, igazgató, Szabadkai Egészségház: „Ez a jármű nagyban hozzájárul a Szabadkai Egészségház munkájához, és nagy hasznára válik a Szabadkán és a környéken élő polgároknak. A jármű a legkorszerűbb kétrészes hordággyal van felszerelve, amely szállításra alkalmas, illetve egy korszerű, modern kardiológiai székkel, valamint oxigénellátó készülékkel, amely a modern járművekre jellemző. A mentőautó több mint 6 millió 400 ezer dinárba került, ezen kívül a polgármester segítségével lehetőségünk volt beszerezni egy mechanikus mellkaskompressziós eszközt is, amelynek összege 1 millió 908 ezer dinár.”

mentőautó
mentő
Szabadkai Egészségház
Szabadka
egészségház
Tatjana Popović

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:05, Frissítve: 16:46

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.