Ugrás a tartalomra
tábla
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

MM: A választások bojkottálása a polgárok világos politikai üzeneteként hatna

2019-07-04
16:42
2019-07-04
16:47
Forrás
Közlemény
A helyi közösségek szervezetként értelmüket veszítették - véli a Magyar Mozgalom és Szabadka Polgári Mozgalma.

A helyi közösségek szervezetként értelmüket veszítették és fejlesztésükről felsőbb szinteken döntenek, mégpedig egyéni érdekből, nem pedig az ott élő közösség figyelembe vételével - véli a Magyar Mozgalom és Szabadka Polgári Mozgalma. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a július 7-én esedékes, szabadkai helyi közösségi választásokat illetően azt írják, a választások bojkottálása, a polgárok világos politikai üzeneteként hatna a jelenleg hatalmon levők részére.

Magyar Mozgalom
Szabadka Polgári Mozgalma
bojkott

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.