Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Nem lehet többé az Újvidéki Vásáron oltakozni

2021.08.20
14:36
2021.08.20
14:43
Forrás
Magyar Szó
Nem működik többé az Újvidéki Vásár épületében található oltópont – áll az újvidéki Egészségház közleményében.

Az intézmény tájékoztatása szerint a polgárok az Újtelep városrészében lévő egészségházban 8 és 20 óra között, valamint a Promenada üzletközpontban lévő oltóponton 10 és 20 óra között vehetik fel az oltásokat. Az egészségház már korábban is beszüntette a Vásár épületében való oltakozást, ennek ellenére a polgárok még mindig erre a helyszínre érkeznek, amely sokáig az egyetlen oltópont volt a városban.

Újvidéki Vásár
Újvidéki Vásárcsarnok
oltópont
koronavírus elleni védőoltás

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.