Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

„Nem terveztem, de vettem egy angyalkás mesekönyvet”

2021.12.02
18:39
2021.12.02
19:50
Forrás
Pannon RTV
Könyvvásárt tartottak Horgoson. Az eseményt 2018 óta szervezik meg, és évről évre nagyobb az érdeklődés iránta.

Kifestős és gyermekkönyvek, ismert regények, valamint szakácskönyvek is megvásárolhatóak voltak a József Attila Könyvtár horgosi fiókkönyvtárában.

Német Anikó, Horgos: „Született egy új családtag nálunk és nem terveztem, de neki vettem egy kis angyalkás mesekönyvet. Szoktam erre járni, nemrég költöztem vissza Horgosraés nagyon tetszik, hogy vannak ilyen lehetőségek a faluban és környékén.”

Magyar nyelvű könyvek nagy választéka várta az érdeklődőket, a könyvtár tagjainak pedig minden vásárlás után ajándék járt. Horváth Hilda, könyvtáros: „Igény van az ilyen jellegű eseményre, egyre többen látogatnak ide, akár nagymamák unokákkal, vagy szülők gyerekekkel, vagy van, aki itt vásárolja meg a Mikulás ajándékot, a karácsonyi ajándékot, vagy saját magának ajándékot választhat.”

Az ünnepek előtt lesz még egy könyvvásár december 16-án 9 és 18 óra között.

Horgos
könyvvásár

Most

12:26, Frissítve: 13:45

Lélekben megújulva

Nagyböjti lelki napot tartottak Kelebián a Márton Áron Közösségi Házban. A Vajdasági Pax Romana alapítása óta minden évben szervez programokat a karácsony és a húsvét előtti időszakban, azzal a céllal, hogy a hívekhez közelebb hozzák az ünnepeket.
10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.