Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Oromhegyesen 8, Oromon 9, Tóthfaluban 7 elsős kezdte a tanévet

2022.09.07
12:15
2022.09.07
16:06
Forrás
Pannon RTV
Az oromi általános iskolában újdonságok is történtek az elmúlt időszakban.

Összesen 208 tanulóval kezdte meg a tanévet az Arany János Általános Iskola, ami felöleli Oromhegyes mellett Oromot és Tóthfalut is.

Oromhegyesen nyolc, Oromon kilenc, Tóthfaluban pedig hét elsős kisdiák kezdte meg tanulmányait. Az oromi általános iskolában újdonságok is történtek az elmúlt időszakban, több eszközt is be tudtak szerezni, ami hozzájárulhat a színvonalas oktatáshoz.

Vajda Attila, az oromhegyesi Arany János Általános Iskola igazgatója: "Még a nyár folyamán iskolánk kapott az illetékes állami szervezettől kilenc laptopot meg kivetítőt és az ezekhez szükséges felszerelést. Ezen kívül a két kihelyezett tagozatunk Orom és Tóthfalu kapott egy internet rendszert, ami egy belső hálózat. Ezzel tökéletesen lehet fogni a jeleket és ez egy szűrt rendszer, tehát nem lehet mindenféle honlapra felmenni, csak a meghatározottakra, amit Belgrádban kezelnek és ők irányítják, hogy milyen honlapokat lehet nézegetni a tanulók számára."

Oromhegyes
Orom
Tóthfalu
diák
elsős
iskola

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.