Ugrás a tartalomra

A polgármester Szabadka két beruházási tervét mutatta be Münchenben

2019-10-08
12:56
2020-02-10
17:14
Forrás
Pannon RTV
Beruházókat keresnek az egykori Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terveinek és a készülő palicsi Aqua Park projektjének megvalósításához.

Szabadka hét vajdasági várossal együtt mutatta be a városban rejlő befektetési lehetőségeket a müncheni Expo Real Vásáron. Az október 7. és 9. közötti expó Európa legnagyobb beruházásokkal kapcsolatos rendezvénye. Az idei év programját hat alkategóriára osztották, köztük van az innováció, a kiskereskedelem és a logisztika területe is. A szabadkai képviselet Bogdan Laban polgármester vezetésével az egykori Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terveit és a készülő palicsi Aqua Park projektjét is bemutatta.

Bogdan Laban, polgármester, Szabadka: „A lehetőségeink adottak, hogy kibővíthessük erőforrásainkat a kisbajmoki ipari övezetben. Szabadka a müncheni találkozón két projekttel szerepel. Az első a 9 hektáron elterülő Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terve, amely egy üzleti és lakótelepi övezet létrehozását irányozza elő. A második Palicsot érinti, hiszen az aqua park kiépítéséhez is keresünk új befektetőket.”

Bogdan Laban
beruházások
München
vásár
Kosta Nađ Laktanya
palicsi Aqua Park
Szabadka

Most

Népszerű