Ugrás a tartalomra

A polgármester Szabadka két beruházási tervét mutatta be Münchenben

2019-10-08
12:56
2019-10-08
16:19
Forrás
Pannon RTV
Beruházókat keresnek az egykori Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terveinek és a készülő palicsi Aqua Park projektjének megvalósításához.

Szabadka hét vajdasági várossal együtt mutatta be a városban rejlő befektetési lehetőségeket a müncheni Expo Real Vásáron. Az október 7. és 9. közötti expó Európa legnagyobb beruházásokkal kapcsolatos rendezvénye. Az idei év programját hat alkategóriára osztották, köztük van az innováció, a kiskereskedelem és a logisztika területe is. A szabadkai képviselet Bogdan Laban polgármester vezetésével az egykori Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terveit és a készülő palicsi Aqua Park projektjét is bemutatta.

Bogdan Laban, polgármester, Szabadka: „A lehetőségeink adottak, hogy kibővíthessük erőforrásainkat a kisbajmoki ipari övezetben. Szabadka a müncheni találkozón két projekttel szerepel. Az első a 9 hektáron elterülő Kosta Nađ Laktanya területfejlesztési terve, amely egy üzleti és lakótelepi övezet létrehozását irányozza elő. A második Palicsot érinti, hiszen az aqua park kiépítéséhez is keresünk új befektetőket.”

Bogdan Laban
Szabadka
beruházások
München
vásár
Kosta Nađ Laktanya
palicsi Aqua Park

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.