Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Részlegesen lezárják a Đuro Đaković utcát Szabadkán

2021.11.23
07:50
2021.11.23
08:06
Forrás
Pannon RTV
Ma délután 1 és 4 óra között részlegesen lezárják a Đuro Đaković utcát.

A közlekedés a Patria Hoteltől a Kortárs Galériáig szünetel majd. Emiatt több autóbusz útvonala is megváltozik ebben az időtartamban - tájékoztat a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat. A munkálatok befejeztével visszaáll a forgalmi rend. Az útzárra a Péter király-szobor körüli munkálatok miatt kerül sor, a felavatás csütörtökön lesz.

Đuro Đaković utca
lezárás
Péter király szobor
Subotica-trans
szobor

Most

12:30

Észak-Korea rakétát lőtt ki Japán fölé

Közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőttek ki helyi idő szerint ma reggel Észak-Korea fegyveres erői – tájékoztatott a japán sajtó. A rakéta átrepült a japán légtéren, és mintegy 4.600 kilométert tett meg, míg végül a Csendes-óceánban landolt.
10:40, Frissítve: 10:45

Már Angliában is védettek a hódok

Október elseje óta védett állatnak számítanak a hódok Angliában. Mindez négyszáz évvel azután történik, hogy szinte a teljes populációt levadászták.
10:31

Továbbra sincs pellet a szerbiai lerakatokban

Az áruhiány még júniusban jelentkezett, akkor az állam megpróbálta oly módon rendezni a piacot, hogy a pellet tonnánkénti árát 38 ezer dinárra korlátozta, és betiltotta a kivitelét. Ezek az intézkedések azonban nem stabilizálták a piacot.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.