Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Részlegesen lezárják a Đuro Đaković utcát Szabadkán

2021.11.23
07:50
2021.11.23
08:06
Forrás
Pannon RTV
Ma délután 1 és 4 óra között részlegesen lezárják a Đuro Đaković utcát.

A közlekedés a Patria Hoteltől a Kortárs Galériáig szünetel majd. Emiatt több autóbusz útvonala is megváltozik ebben az időtartamban - tájékoztat a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat. A munkálatok befejeztével visszaáll a forgalmi rend. Az útzárra a Péter király-szobor körüli munkálatok miatt kerül sor, a felavatás csütörtökön lesz.

Đuro Đaković utca
Szabadka
lezárás
Péter király szobor
Subotica-trans
szobor

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű