Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pexels

Segélyhívó újvidéki kollégistáknak

2020-12-03
18:37
Forrás
021.rs
Az Újvidéki Egyetem Egyetemista Központja segélyhívó vonalat hozott létre a diákotthonokban ragadt hallgatók részére.

Reggel nyolctól este nyolcig azoknak az egyetemistáknak nyújtanak segítséget, akiknek a koronavírus-fertőzés miatt a kollégiumi szobáikban kell maradniuk, vagy önizolációban vannak esetleges fertőzöttekkel létesített kapcsolat miatt.

A központhoz tartozó egyetemista otthonokban a beteg vagy izolációban lévő lakóknak biztosítva van a rendszeres étel és gyógyszeres ellátás, valamint az ágyneműcsere is.

Az érintettek a 064/899-19-60 és 064/899-19-61 számokon, vagy a covid19@scns.rs címen jelentkezhetnek.

Újvidék
segélyhívó
mobilszám
telefon
kollégisták
izoláció
karantén
Újvidéki Egyetem
Egyetemista Központ

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.