Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sötétítő függönyöket is kapott Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

2020-12-02
11:46
2020-12-02
18:10
Forrás
Pannon RTV
Programjaikat a közeljövőben online térben tartják meg.
Pannon RTV

Zebra függönyökkel és 70 darab mosható, székre való huzattal gazdagodott Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája. A projekt megvalósításához - a magyarkanizsai önkormányzat mellett - a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság is hozzájárult 140 ezer dinárral. Az iroda munkája egyébként a koronavírus-járvány ellenére sem állt le, folyamatosan azon dolgoznak, hogy izgalmas, tartalmas programokkal szolgáljanak a fiataloknak, amelyeket az online térben szeretnének majd megtartani.

Pannon RTV

Ivanović Laura, koordinátor, Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája: „Be tudtunk szerezni sötétítő függönyöket, zebra függönyöket a nagy terembe, amire nagy szükség volt, mert a nyári melegben a terem lehűtésében nagy segítség lesz, illetve a nappali vetítések során be tudjuk szépen sötétíteni a termet, mert eddig emiatt nem volt lehetőség nappali vetítésekre. Illetve 70 darab székünk kapott új huzatot, amelyek moshatók, így a higiéniára is jobban oda tudunk figyelni, időnként kimosni. Ez a mai világban különös fontossággal bír.”

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája
Magyarkanizsa
Ifjúsági Iroda
sötétítő függöny
székhuzat

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.