Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadka kincsei - Novák Attila előadása

2019-11-29
15:22
2019-11-29
18:23
Forrás
Pannon RTV
A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium igazgatója a város szerelmese.

Szabadka kincsei címmel tartott előadást csütörtökön Szabadkán Novák Attila a VM4K klubban. A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium igazgatója idegenvezetőként is dolgozik. Szerinte a Szabadka közismert látványosságain kívül eső helyszínek is elbűvölik az ideérkező turistákat.

Novák Attila, igazgató, Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium, Szabadka: „A kincsbázisba beletartozik Szabadka központja, annak épületei, hangulata, azok az egyedülálló részletek, amik láthatók rajtuk, illetve az, hogy valahogy fel kell hívni a figyelmet ezekre a részletekre a figyelmet, amit esetleg nem mindenki vett még észre. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ezeket amennyire lehet őrizni kell, értékelni kell, megóvni, hiszen nem mindennapi örökségünk van.”

Szabadka
Novák Attila
VM4K

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.