Ugrás a tartalomra
Szabadkai Önkormányzat

Szabadka polgármesterének húsvéti köszöntője

2019-04-18
19:26
Forrás
Szabadkai Önkormányzat
A Képviselő-testület elnöke is áldott húsvétot kívánt.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere közleményében szívből köszönti mindazon polgártársait, akik a Gergely-naptár szerint ünneplik a húsvétot. Kívánom, hogy a legnagyobb keresztény ünnepet töltsék családjukkal jó egészségben, békében és szeretetben - zárja sorait Bogdan Laban.

Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke, Bunford Tivadar a feltámadt Krisztust ünnepelve áldott húsvéti ünnepeket és családi békét kíván minden polgártársának, akik a Gergely-naptár szerint ünneplik a húsvétot.

Szabadka
húsvét
húsvéti köszöntő
Bunford Tivadar
Bogdan Laban

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.