Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai helyi közösségi voksolás tudnivalói

2019-06-10
20:04
2019-06-10
20:24
Forrás
Pannon RTV
Kiírták a szabadkai helyi közösségi voksolást. Az érintettek július 7-én, vasárnap a helyi közösségek tanácsainak tagjait választhatják meg.

A voksolás során pártokra szavazunk, akik előre meghatározzák a jelöltek listáját. A helyi közösségek tanácsának tagjává azok a személyek választhatók, akiknek állandó lakhelye az adott helyi közösség területén van.

A részletekről Bunford Tivadarral, a szabadkai városi képviselő-testület elnökével Mészáros György beszélgetett.

Szabadka
helyi közösség
választ
voksolás
Bunford Tivadar

Most

12:29, Frissítve: 12:56

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

Az idei év legmelegebb napja előtt állunk. Ma bőven 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Holnap is folytatódik a kánikula, szombat este azonban markáns hidegfront érkezik, záporokkal, zivatarokkal.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.