Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai helyi közösségi voksolás tudnivalói

2019-06-10
20:04
2019-06-10
20:24
Forrás
Pannon RTV
Kiírták a szabadkai helyi közösségi voksolást. Az érintettek július 7-én, vasárnap a helyi közösségek tanácsainak tagjait választhatják meg.

A voksolás során pártokra szavazunk, akik előre meghatározzák a jelöltek listáját. A helyi közösségek tanácsának tagjává azok a személyek választhatók, akiknek állandó lakhelye az adott helyi közösség területén van.

A részletekről Bunford Tivadarral, a szabadkai városi képviselő-testület elnökével Mészáros György beszélgetett.

Szabadka
helyi közösség
választ
voksolás
Bunford Tivadar

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.