Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadkai SZHP: Vegyünk részt a helyi közösségi választásokon

2019-07-04
16:32
2019-07-04
20:17
Forrás
Pannon RTV
A vasárnapi szabadkai helyi közösségi választáson való részvételre szólították fel a polgárokat mai sajtótájékoztatójukon a helyi SZHP képviselői.

Nenad Kozomora a Szerb Haladó Párt jogi bizottságának elnöke elmondta, július 7-én 7-től 20 óráig összesen 129 ezer 238 szavazati joggal rendelkező személy teheti ezt meg, és 37 helyi közösségében adhatják le voksukat. A Szerb Haladó Párt a Vajdasági Magyar Szövetséggel koalícióban szerepel mind a 103 szavazóhelyen, mintegy 500 jelölttel.

A sajtótájékoztatón Jasmina Stevanović összegezte a városi hatalom sikereit az elmúlt három év alatt. Felújították az egészségházakat, sportobjektumokat állítottak helyre, korszerűsítették Szabadka út- illetve kommunális hálózatát, és felújítottak több iskolát is - emelte ki az SZHP városi bizottságának szóvivője.

Szabadka
Szerb Haladó Párt
Nenad Kozomora
Jasmina Stevanović
helyi közösségi választások

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.