Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Szabadkán a súlyos covid-betegek többsége 30 és 40 év közötti

2021.04.16
07:22
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió stábja a Szabadkai Közkórház covid-intenzív osztályán járt. Az exkluzív felvételeket a Közügyek című műsorban láthatják 18 óra 5 perctől.

A Szabadkai Közkórház négy covid-részlegén 153 súlyos beteget ápolnak. Közülük 18 állapota válságos, őket a covid-intenzív osztályon kezelik és légzésüket lélegeztetőgéppel segítik. Dr. Anita Tikvicki aneszteziológus és klinikai gyógyszerész stábunknak elmondta, a márciusi, még most is tartó hullámban sokkal súlyosabb klinikai kórkép jellemző. Folyamatosan telt ház van, nincs szabad ágy. Most jellemzően több a 30 és 40 év közötti beteg. A Szabadkai Közkórház covid-intenzív osztályán készült exkluzív felvételeket ma 18 óra után a Közügyek című műsorunkban láthatják.

Szabadka
koronavírus
járvány
betegek
Szabadkai Közkórház
covid-részleg
covid-intenzív osztály
Covid

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.