Ugrás a tartalomra

Szabadkán a súlyos covid-betegek többsége 30 és 40 év közötti

2021.04.16
07:22
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió stábja a Szabadkai Közkórház covid-intenzív osztályán járt. Az exkluzív felvételeket a Közügyek című műsorban láthatják 18 óra 5 perctől.

A Szabadkai Közkórház négy covid-részlegén 153 súlyos beteget ápolnak. Közülük 18 állapota válságos, őket a covid-intenzív osztályon kezelik és légzésüket lélegeztetőgéppel segítik. Dr. Anita Tikvicki aneszteziológus és klinikai gyógyszerész stábunknak elmondta, a márciusi, még most is tartó hullámban sokkal súlyosabb klinikai kórkép jellemző. Folyamatosan telt ház van, nincs szabad ágy. Most jellemzően több a 30 és 40 év közötti beteg. A Szabadkai Közkórház covid-intenzív osztályán készült exkluzív felvételeket ma 18 óra után a Közügyek című műsorunkban láthatják.

Szabadka
koronavírus
járvány
betegek
Szabadkai Közkórház
covid-részleg
covid-intenzív osztály
Covid

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.