Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szabályok alkalmazása - általános jogi eljárás elnevezésű továbbképzés Magyarkanizsán

2019-04-15
10:58
2019-04-15
15:29
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai közigazgatásban dolgozóknak tartottak továbbképzést a magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban.

Első ízben szervezték meg a településen a Szabályok alkalmazása - általános jogi eljárás elnevezésű képzést. A három napos rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék az új, általános igazgatási eljárásról szóló törvényt, valamint, hogy a közigazgatási alkalmazottak minőségi munkát végezzenek.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Ezeknek a képzéseknek az a lényege, hogy mindazt, ami a törvények és a rendeletek által jogerőre emelkedik, a gyakorlatban minél hatékonyabban tudják alkalmazni a közigazgatási alkalmazottak. A mai képzésen itt vannak még Inđija és Szabadka képviselői. A magyarkanizsaiak részéről az osztályvezetők és a főosztályvezető van itt, tehát látszik, hogy a képzés nagyon fontos és nagyon lényegbe vágó.”

Magyarkanizsa
továbbképzés
közigazgatás
Fejsztámer Róbert

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.