Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Szabályok alkalmazása - általános jogi eljárás elnevezésű továbbképzés Magyarkanizsán

2019-04-15
10:58
2019-04-15
15:29
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai közigazgatásban dolgozóknak tartottak továbbképzést a magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban.

Első ízben szervezték meg a településen a Szabályok alkalmazása - általános jogi eljárás elnevezésű képzést. A három napos rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék az új, általános igazgatási eljárásról szóló törvényt, valamint, hogy a közigazgatási alkalmazottak minőségi munkát végezzenek.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Ezeknek a képzéseknek az a lényege, hogy mindazt, ami a törvények és a rendeletek által jogerőre emelkedik, a gyakorlatban minél hatékonyabban tudják alkalmazni a közigazgatási alkalmazottak. A mai képzésen itt vannak még Inđija és Szabadka képviselői. A magyarkanizsaiak részéről az osztályvezetők és a főosztályvezető van itt, tehát látszik, hogy a képzés nagyon fontos és nagyon lényegbe vágó.”

Magyarkanizsa
továbbképzés
közigazgatás
Fejsztámer Róbert

Most

16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.