Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szennyvízhálózat és víztisztító építését tervezik Csantavéren

2022.12.16
14:49
2022.12.16
15:49
Forrás
Pannon RTV
A településre látogatott Szabadka polgármestere.

25 kilométernyi szennyvízhálózat, valamint egy víztisztító kiépítését tervezik Csantavéren - mondta Stevan Bakić a településen tett látogatása alkalmával. Szabadka polgármestere megtekintette az új rendezvényteret, valamint a faluban felállított mini jégpályát. A piactéren jelenleg 180 asztal található, de összesen 240 elhelyezésére van előlátva - mondta a polgármester.

Stevan Bakić, polgármester, Szabadka: „Csantavér és Szabadka Város lakosai most egy korszerű, többfunkciós, reprezentatív és rendezett közteret kaptak. Ez egyben a szabadkai önkormányzat demonstrálása is arról, hogy amit megígér, azt meg is valósítja. Ez egy újabb győzelem, sorozatban, én így szeretem mondani. Nagy jelentősége van a munkálatok befejezésének, több jelentősége is, kaptunk egy rendezett piacteret a csantavériek örömére.”

szennyvízhálózat
Szabadka
Csantavér

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.