Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia legnagyobb vidámparkja várja majd a Palicson majálisozókat

2022.04.26
13:43
2022.04.27
06:55
Forrás
Pannon RTV
A látogatók új tartalmakkal és szórakozási lehetőségekkel is találkozhatnak majd.

Két év megszakítás után ismét a megszokott módon ünnepelhetjük a majálist Palicson. Újdonság a Nézd meg és érints meg címmű kiállítás, amelyet gyerekeknek szerveznek.

A Hegedűs József és a Penavin Olga utcába, valamint a Spliti fasorra csak bérlettel lehet majd behajtani, ingyenes parkolási lehetőség a Rét utcában lesz.

A vidámpark ismét megnyitja kapuit Palicson, amely most 11 ezer négyzetméteren terül majd el, így a rendezvény ideje alatt ez lesz Szerbia legnagyobb vidámparkja. A rendezvények már április harmincadikán kezdődnek, először a sporté lesz a főszerep Palicson.

Tripolszki Tímea, a Palics Park Kft. igazgatóhelyettese: "A városi szövetség, sport mindenkinek szervezésében április 30 szombaton kerül megrendezésre a 45. Trimbi. Amely a Jadran előtt indul nyolc és tizenegy óra között. A résztvevőknek, gyalog, kerékpárral, vagy görkorcsolyával kell megérkezni a palicsi célhoz tizenkét óráig, amikor is sor kerül a nyeremények kisorsolására is."

Az említett Trimbi gyalogos és kerékpár verseny mellett a palicsi vitorlás klub megszervezi a szokásos regattát, amely április huszonkilencedike és május elseje között lesz látható a Palicsi-tavon.

A Palicsi Állatkert is érdekes és színes programokkal várja az érdeklődőket a májusi ünnepekben. Minden nap reggel fél kilenctől este hét óráig képkiállítást lehet megtekinteni az oroszlánok melletti épületben. Valamint minden nap délelőtt tíz órától este hat óráig állatetetésre is van lehetőség.

A tömeg miatt három utca bejáratát ellenőrzik majd Palicson. Ezek a Spiliti fasor, a Hegedűs József és a Penavin Olga utca. Az említett három utcába saját bérlettel lehet majd bejutni, amelyeket a Palicsi Park Kft.-ben lehet, majd felvenni. Ingyenesen viszont a Rét utcában lehet majd parkolni.

Ercsi Hargita, Szabadka VT idegenforgalommal megbízott tagja: "Harminchetedik alkalommal szervezik meg ezt az eseményt Palicson. Most a május elsejei ünnepek vasárnapra esnek. Ünnepi nap lesz tehát a hétfő és a kedd is. Maga az esemény szombattól keddig tart majd."

További információkat az érdeklődök a Palics Park Kft. weboldalán és Facebook-oldalán találhatnak. A majális idején információs pultok is segítik majd a látogatókat a tájékozódásban.

majális
vidámpark
Palics
készülődés

Most

Népszerű