Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia legnagyobb vidámparkja várja majd a Palicson majálisozókat

2022.04.26
13:43
2022.04.27
06:55
Forrás
Pannon RTV
A látogatók új tartalmakkal és szórakozási lehetőségekkel is találkozhatnak majd.

Két év megszakítás után ismét a megszokott módon ünnepelhetjük a majálist Palicson. Újdonság a Nézd meg és érints meg címmű kiállítás, amelyet gyerekeknek szerveznek.

A Hegedűs József és a Penavin Olga utcába, valamint a Spliti fasorra csak bérlettel lehet majd behajtani, ingyenes parkolási lehetőség a Rét utcában lesz.

A vidámpark ismét megnyitja kapuit Palicson, amely most 11 ezer négyzetméteren terül majd el, így a rendezvény ideje alatt ez lesz Szerbia legnagyobb vidámparkja. A rendezvények már április harmincadikán kezdődnek, először a sporté lesz a főszerep Palicson.

Pannon RTV

Tripolszki Tímea, a Palics Park Kft. igazgatóhelyettese: "A városi szövetség, sport mindenkinek szervezésében április 30 szombaton kerül megrendezésre a 45. Trimbi. Amely a Jadran előtt indul nyolc és tizenegy óra között. A résztvevőknek, gyalog, kerékpárral, vagy görkorcsolyával kell megérkezni a palicsi célhoz tizenkét óráig, amikor is sor kerül a nyeremények kisorsolására is."

Az említett Trimbi gyalogos és kerékpár verseny mellett a palicsi vitorlás klub megszervezi a szokásos regattát, amely április huszonkilencedike és május elseje között lesz látható a Palicsi-tavon.

A Palicsi Állatkert is érdekes és színes programokkal várja az érdeklődőket a májusi ünnepekben. Minden nap reggel fél kilenctől este hét óráig képkiállítást lehet megtekinteni az oroszlánok melletti épületben. Valamint minden nap délelőtt tíz órától este hat óráig állatetetésre is van lehetőség.

Pannon RTV

A tömeg miatt három utca bejáratát ellenőrzik majd Palicson. Ezek a Spiliti fasor, a Hegedűs József és a Penavin Olga utca. Az említett három utcába saját bérlettel lehet majd bejutni, amelyeket a Palicsi Park Kft.-ben lehet, majd felvenni. Ingyenesen viszont a Rét utcában lehet majd parkolni.

Ercsi Hargita, Szabadka VT idegenforgalommal megbízott tagja: "Harminchetedik alkalommal szervezik meg ezt az eseményt Palicson. Most a május elsejei ünnepek vasárnapra esnek. Ünnepi nap lesz tehát a hétfő és a kedd is. Maga az esemény szombattól keddig tart majd."

További információkat az érdeklődök a Palics Park Kft. weboldalán és Facebook-oldalán találhatnak. A majális idején információs pultok is segítik majd a látogatókat a tájékozódásban.

majális
vidámpark
Palics
készülődés

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.

Népszerű