Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbiát Zenta község képviseli az Erasmus+ projektben

2018.11.19
15:19
2018.11.19
16:02
Forrás
Pannon RTV
A programban hat ország önkormányzata vesz részt. Cél, hogy a helyi fiatalok ötleteikkel és javaslataikkal részt vegyenek megfigyelőként az önkormányzatok döntéshozatalában a bizottsági gyűléseken.

A projekt keretén belül a legtöbb ötlet az önkormányzatok közterületeinek fejlesztésére irányul. Zentán a helyi Népkert fejlesztését és újjáépítését célozták meg a fiatalok.

 Huszák Gábor, az Erasmus+ program résztvevője, Zenta: „A projekt keretén belül hat ország fiataljai és a döntéshozók vettek részt abból a célból, hogy a városban felmerülő problémákat megoldjuk és feltárjuk. Tehát minden állomáson elvittek minket azokra a területekre, amik esetleg problémásak és újítani szeretnének. Utána pedig angol nyelven folyó workshopokon keresztül ötleteltünk és adtunk olyan tanácsokat, hogy mi hogyan újítanánk fel azokat a területeket.”

Zenta
Erasmus+

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű