Ugrás a tartalomra

Szerbiát Zenta község képviseli az Erasmus+ projektben

2018.11.19
15:19
2018.11.19
16:02
Forrás
Pannon RTV
A programban hat ország önkormányzata vesz részt. Cél, hogy a helyi fiatalok ötleteikkel és javaslataikkal részt vegyenek megfigyelőként az önkormányzatok döntéshozatalában a bizottsági gyűléseken.

A projekt keretén belül a legtöbb ötlet az önkormányzatok közterületeinek fejlesztésére irányul. Zentán a helyi Népkert fejlesztését és újjáépítését célozták meg a fiatalok.

 Huszák Gábor, az Erasmus+ program résztvevője, Zenta: „A projekt keretén belül hat ország fiataljai és a döntéshozók vettek részt abból a célból, hogy a városban felmerülő problémákat megoldjuk és feltárjuk. Tehát minden állomáson elvittek minket azokra a területekre, amik esetleg problémásak és újítani szeretnének. Utána pedig angol nyelven folyó workshopokon keresztül ötleteltünk és adtunk olyan tanácsokat, hogy mi hogyan újítanánk fel azokat a területeket.”

Zenta
Erasmus+

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű