Ugrás a tartalomra

Szúnyogirtás lesz pénteken Szabadka város területén

2022.07.11
18:12
Forrás
Közlemény
Arra kérik a méhészeket, hogy kaptáraikat távolítsák el a közelből. Itt vannak a részletek!

Légi és földi szúnyogirtás lesz Szabadkán és a hozzá tartozó településeken július 15-én, pénteken a késő délutáni és az esti órákban. Repülőgéppel permeteznek Kelebián, Mérgesen, Alsó- és Felsőtavankúton, Radanovácon, a Zorka helyi közösségben és Makkhetesen. A többi helyi közösségben gépkocsiból permeteznek.

Arra figyelmeztetik a méhészeket, hogy a használt permetszer mérgező a méhekre, ezért kérik, hogy a kaptáraikat zárják le és vigyék el legalább 5 kilométerre az érintett területektől. A permet hatása három napig tart.

szúnyog
szúnyogirtás
méhész

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.