Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tankönyveket kaptak a rászoruló alsós roma diákok Csantavéren

2020.10.07
12:15
2020.10.07
15:37
Forrás
Pannon RTV
A tankönyveket az önkormányzat biztosította.

A 49 csomagot ma osztották szét, a gyerekheti programsorozat részeként. A roma tanulókat kézműves foglalkozás is várta, őszi kompozíciót készítettek színes papírból. A járványhelyzet miatt a gyerekhét programjai a szigorú előírások betartásával zajlanak, de így is sikerült változatos foglalkozásokat szervezni - mondta el az igazgató, Kecsenovics Szabó Dóra.     

"Mindazok a programok, amik az előző években közkedveltek voltak, nem tudnak teljes mértékben megvalósulni, de filmnézés és kvíz is lesz a napirenden, minden nap más színű ruhában jönnek a gyerekek, a mai nap színe a kék. A kollégák is igyekeznek ehhez öltözni. A gyerekhétnek pedig része ez a tankönyvkiosztás is a rászoruló roma családok részére."

tankönyv
Róma
diák
Csantavér

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!