Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tanszerkiegészítő csomagokat osztott ki a magyarkanizsai Vöröskereszt

2021.09.09
11:36
2021.09.10
15:27
Forrás
Pannon RTV
Pénzadományokból vásárolták meg a csomagok tartalmát.
Pannon RTV

Közel 160 állandó szociális segélyben részesülő család kapott tanszerkiegészítő csomagot Magyarkanizsán a helyi Vöröskereszt jóvoltából. A magyarkanizsai Szociális Központ segítségével tudták összegyűjteni azon családok nevét, akiknek kiosztották a csomagokat. Az adományban az iskola előkészítős óvodások, valamint az általános iskolások részesültek. A csomagok értéke 1000-1500 dinár közötti.

Pannon RTV

Cseszkó Mónika, titkár, magyarkanizsai Vöröskereszt: „A tanszercsomag alapeszközöket tartalmaz, füzetet, ceruzát, színeseket, amire szükség lehet az iskolában. Amiből a csomagokat biztosítani tudtuk, azok a tagsági díjak, amit a Vöröskeresztnek befizettek az általános iskolában és az óvodában is, a kollégák 100-100, a diákok 50 dinárral járultak hozzá. Sok kicsi sokra megy, és így tudtuk megvásárolni a tanszereket, valamint adományból is, a polgároknak az adományából.”

Vöröskereszt
tanszerkiegészítő csomag
iskolakezdés
rászoruló
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.