Ugrás a tartalomra

Tisztújítás több szabadkai közvállalatban és művelődési intézményben

2022.05.27
13:10
Forrás
VajdaságMA
A szabadkai Városi Tanács csütörtöki ülésén támogatta két művelődési intézmény igazgatójának a kinevezését, illetve javasolta több közvállalatban az új igazgatók megválasztási folyamatának a beindítását.

A tanács a Kortárs Galéria igazgatójává Szalma Viktóriát javasolja négyéves mandátumra, aki Blaskó Árpádot váltaná, ugyanis az eddigi igazgató május 20-ai hatállyal lemondott tisztségéről.

A Kosztolányi Dezső Színház igazgatója Urbán András rendező maradna, a Városi Tanács egy újabb mandátumra javasolja a kinevezését. A kinevezésekről Szabadka Város képviselő-testülete dönt majd.

Szabadka
közvállalat
tisztújítás
művelődési intézmény

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.