Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Új autóbusza van a Subotica-Transnak

2021.12.28
14:03
2021.12.28
17:01
Forrás
Pannon RTV
Egy MAN márkájú autóbusszal gazdagodott a szabadkai Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat. Ezzel idén összesen 11 új busszal bővült a közvállalat gépparkja.
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Dejan Ljubisavljević, a Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat megbízott igazgatója köszönetet mondott Stevan Bakić polgármesternek, amiért Szabadka városának támogatásával megvalósulhatott ez a beruházás. „A polgármester nagy megértést tanúsított egy ilyen közvállalat iránt, mint amilyen a Subotica-trans. Megértette azokat a gondokat, amelyekkel nap mint nap találkozunk, és együtt dolgozunk a géppark állományának növelésén. Valamint azon, hogy az utazók színvonalas szolgáltatásban részesüljenek. Azon dolgozhatunk, hogy javítsunk a mindennapi kötelezettségeinken, hogy a szabadkaiak elégedettek legyenek.”

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Az újszerű MAN márkájú, Lion's Coach típusú autóbusz a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik. Ez a busz távolsági vonalakra és sportcsapatok szállítására fog szolgálni. Még hűtőszekrény és jégautomata is van benne. Emellett még két MAN Lion City típusú autóbusszal bővült a Subotica-trans gépparkjának állománya, amelyeket a városi közlekedésben használnak majd - mondta Stevan Bakić, Szabadka polgármestere. „A város stratégiája nem fog ebben kimerülni, amikor a Subotica-transról van szó. Az a tervünk, hogy 2023-ra a Subotica-trans teljes autóbusz flottáját leváltsuk. Remélem ez sikerülni fog, és így sikeresen biztosíthatjuk a Subotica-trans fennmaradását.”

Októberben nyolc buszt vásároltak, így ezzel a beruházással idén összesen 11 új autóbusszal lett gazdagabb az utasszállító közvállalat.

Subotica-trans
autóbusz
busz
géppark
Szabadka
Stevan Bakić

Most

Népszerű