Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Andrea

Új üveggyűjtő konténerek Újvidékért

2022.03.18
13:40
Forrás
Pannon RTV
Belgrád, Niš és Zombor után Újvidék is bekapcsolódott az Üveghulladék kezelése a Nyugat-Balkánon nevű regionális projektbe, amelyet német segítséggel valósítanak meg Szerbiában.

Újvidéken 50, üveghulladék gyűjtésére alkalmas konténert helyeztek ki, a cél pedig az, hogy egy év alatt legalább húsz százalékkal nőjjön az üveghulladék szelektív begyűjtése. A projekt hozzájárul ahhoz, hogy Újvidék élhetőbb és tisztább város legyen. A közeljövőben megkezdődik az uniós szabályoknak megfelelő regionális hulladékkezelő központ kiépítése is.

Újvidék
szelektív hulladékgyűjtés

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.