Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Új üzemet nyit tavaszra a Continental Újvidéken

2021-01-13
11:50
2021-01-13
11:59
Forrás
Magyar Szó
Elektronikai felszerelést gyártanak majd, amelyeket később gépkocsikba szerelnek be.

A beruházás tervezett értéke 140 millió euró. Legalább 500 munkahelyet létesítenek így - jelentették be a németországi vállalat illetékesei, miután találkoztak Igor Mirović tartományi kormányelnökkel. A Continental Autóipari Cégcsoportot 1871-ben hozták létre Németországban, a gépkocsiipar területén vezető szerepet tölt be a világon. A vállalatnak Újvidéken már van üzeme, ott fejlesztéssel és kutatással foglalkoznak.
 

Continental
Újvidék
üzem
elektronikai
felszerelés
gyártás
autó
alkatrész
gépkocsi

Most

13:15, Frissítve: 15:31

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.