Ugrás a tartalomra

Ülésezett Kishegyes Község Képviselő-testülete

2023.03.31
12:26
2023.03.31
16:25
Forrás
Pannon RTV
Elfogadták Kishegyes, Szikics és Bácsfeketehegy helyi közösségek 2022-es évi jelentéseit, illetve a 2023-as év munkaterveit is.

Ezekben főként az utak és járdák állapotának javítása, valamint a helyi rendezvények megszervezése szerepel. A képviselők megszavazták a községi turisztikai szervezet és a szociális központ jelentését és munkatervét is.

Juhász Bálint, a KKT elnöke a beruházások fontosságáról beszélt: „A jelenleg megindított nagyberuházásoknak a finalizálása az egyik legfontosabb pont, hiszen nagyon sok kellemetlenséget okoz a mindennapokban. Ha középtávon fejlődést, illetve könnyebbséget okoz, az az ivóvíz, az infrastruktúra javítása, illetve alapvetően Kishegyes község, mint az életre való jobb helynek a megteremtése a célunk.”

Kishegyes Község
Kishegyes
Szikics
Bácsfeketehegy

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.