Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepi nyitvatartás, ügyeletek és útlezárás Szabadkán

2020.12.24
12:28
2020.12.24
12:44
Forrás
subotica.com
Rövidített munkaidővel, vagy pedig egyáltalán nem dolgoznak karácsony napján a kommunális vállalatok Szabadkán.

A szemetet december 25-én nem szállítják el, erre majd másnap kerül sor. Emellett a parkolás is ingyenes lesz holnap Szabadkán. A hivatalos ügyek intézésével is várni kell, ugyanis a közigazgatásban dolgozók sem mennek holnap munkába. A gyógyszertárak többsége is zárva lesz, ügyeletet a városházánál lévő patikában tartanak. A posták egy része holnap nem fog kinyitni, amelyik pedig igen, az többnyire rövidített munkaidővel dolgozik, délután 1 óráig fogadják az ügyfeleket.

A Suboticatrans járatai szombati menetrend szerint közlekednek majd. Karácsony napján a Szabadkai Egészségházak rendelői közül a 2-es, a 4-es és a 6-os tart nyitva reggel 7 és este 8 óra között, egyébként ebben az időkeretben működik majd a csantavéri és a bajmoki rendelő is. Palicson, Tavankúton és Kisbajmokban rövidített munkaidővel, 12 óráig fogadják a pácienseket.     

Ismét lezárják a közlekedést az I-es B jelzésű úton, vagyis a kelebiai határátkelőtől Szabadkáig, illetve Szabadka és Bajmok között - tájékoztat a Szerbia Útjai Közvállalat. Az értesítés szerint pénteken reggel 7 órától vasárnap 13 óráig szünetel a forgalom az említett szakaszon, ugyanis fejezik az Y-ág felett áthaladó fölüljárót. A munkálatok idején a közlekedés a szabadkai kerülőúton folyik majd. A mélykúti úti felüljáró építési munkálatai miatt a teherforgalmat is átirányítják a régi közlekedési vonalra. Ez annyit jelent, hogy ezeket a napokon újra a Zágrábi utcán keresztül közlekedhetnek a teherautók és nyerges vontatók a kelebiai határátkelő irányába. A munkálatok idején a változásokat ideiglenesen kihelyezett közlekedési táblákkal jelzik majd.

Szabadka
ünnepek
ügyelet
útlezárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.