Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Útiköltség-térítés középiskolásoknak Magyarkanizsán

2021.08.25
15:07
2021.08.25
17:02
Forrás
Pannon RTV
Megjelent a Magyarkanizsa önkormányzata által meghirdetett pályázat, amely a középiskolás tanulók útiköltség-térítésére vonatkozik, és amely a 2021/2022-es tanévre vehető igénybe.

Az érdeklődők a pályázati kérelmeket augusztus 24-től szeptember 11-ig adhatják át a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélszolgálatán.

Pannon RTV

Bagány Ágnes, oktatással és ifjúsággal megbízott tanácstag, Magyarkanizsa: „Azok jelentkezhetnek, akik életvitelszerűen Magyarkanizsa község területén élnek, továbbá nem részesülnek állami támogatásban és ösztöndíjban, valamint diákhitelben, illetve részt vesznek nappali tagozatos oktatásban. A beadáshoz szükséges az egyik szülő igazolványának fénymásolata, nyilatkozat arról, hogy nem részesül ösztöndíjban a tanuló, illetve a kérelem dokumentációja is szükséges hozzá, amelyet az önkormányzat kettes irodájában tudnak átadni a szülők, valamint a településeken található helyi közösségi irodákban is átadható a dokumentum.”

útiköltség-térítés
Magyarkanizsa
középiskolások
pályázat

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.