Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Városrendezési terv és kinevezések a nagybecskereki VKT napirendjén

2021.06.29
13:06
2021.06.29
17:16
Forrás
Pannon RTV
35 millió dinárral bővül majd a büdzsé.

Városrendezési tervek és kinevezések szerepeltek a nagybecskereki Városi Képviselő-testület mai ülésének napirendi pontjai között. Elfogadták az orlódi kerülőút tervezetét, amivel lehetővé válik egy új közúti híd megépítése a Temesen, a jelenlegi, rossz állapotban levő vasúti és közúti híd helyett a Nagybecskerek és Pancsova közötti úton. A VKT döntésével a Lakásgazdálkodási Ügynökségre ruházta át az eddig az Egészségügyi Otthon, illetve a Központi Gyógyszertár által nem használt falusi létesítményeket.

Pannon RTV

Vidrács Krisztina, a VMSZ frakcióvezetője, Nagybecskereki VKT: „A városnak 35 millió dinárral bővül majd a büdzséje úgymond ezeknek a telkeknek az eladásából. Ez számunkra azért nagyon fontos és pozitív információ, hiszen ez is azt mutatja, hogy a gazdasági fejlődése a városnak menyire növekszik, mennyire javul. Hiszen az elmúlt években már erre nagyon sok példa mutatkozott, amikor is egyre több háztömbnek az építése kerül megszervezésre. Ennek a 18 teleknek az eladása is szintén ezt mutatja. Nemcsak háztömbök, illetve lakóházak kialakítására, hanem befektetők jönnek, és itt szeretnének vállalkozni.”

városrendezés
VKT
Nagybecskerek
Vidrács Krisztina

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.