Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Vége a rendkívüli helyzetnek Szabadkán

2021.06.10
12:07
Forrás
subotica.com
Szabadka Város polgármestere és a helyi rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskar a koronavírus-járvány kedvező alakulása miatt megszüntette a november 26-a óta érvényben lévő rendkívüli helyzetet.

Stevan Bakić döntése értelmében érvényét veszti az tavaly ősszel meghozott rendelkezés. A reggel közölt adatok szerint jelenleg Szabadkán 23 aktív koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, és a legutóbbi összesítés óta mindössze egy új esetet vettek nyilvántartásba. A Szabadkai Közkórház Covid-osztályán jelenleg 6 beteget ápolnak, közülük egy személy szorul mesterséges lélegeztetésre.

Szabadka
rendkívüli helyzet
Stevan Bakić

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.