Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Aleksandar Vučić: Soha nem láttam szebbet

2021-01-23
20:41
Forrás
Szerbiai RTV
Soha nem látott szebbet - ezt mondta a szerb köztársasági elnök, miután megtekintette a Stefan Nemanjáról készült szobrot a felújítás alatt álló belgrádi Száva téren.

Az elnök részt vett az emlékmű megvilágításának első bekapcsolásakor. Beszélgetett a szobor körül dolgozó munkásokkal, akik azon dolgoznak, hogy a teret, amelyen a szobor is áll, január 27-én átadják rendeltetésének. A szerb elnök azt mondta, a Száva tér, amikor elkészül, a szerb fejlődés és győzelem szimbóluma lesz.

Aleksandar Vučić
szobor

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.