Ugrás a tartalomra

Aleksandar Vučić: Szerbia a legjobb módon fogja felhasználni az Expót az ország fejlődése érdekében

2023.08.10
22:04
2023.08.11
10:27
Forrás
Tanjug
A szerb elnök azt mondta, Szerbia a legjobban fogja felhasználni az Expo 2027 nemzetközi szakkiállítás megrendezését hazánk fejlődése érdekében, de Szerbiában néhányan sajnálják, hogy ilyen lehetőséget kaptunk.

Egyrészt van a teremtés és az építkezés energiája, másrészt a pusztítás energiája - mondta Vučić a Happy TV műsorában. A szerb elnök elmondta, hogy a történelem során mindig voltak olyan emberek, akik előre viszik az országot, akiknek szenvedélye,vágya és energiája van arra, hogy valami többre törekedjenek, és emiatt gúnynak, lekicsinylésnek, alábecsülésnek voltak kitéve.

Szerbia

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.