Ugrás a tartalomra
Facebook

Államtitkárokat nevezett ki a szerb kormány

2020.11.26
17:26
Forrás
Facebook
Négy VMSZ-es államtitkár csatlakozott ma délután Belgrádban a 9 fős képviselői csapatukhoz. Ezt írta Facebook oldalán dr. Pásztor Bálint.

A párt frakcióvezetője szerint, ez még mindig nem a teljes névsor, hiszen a koalíciós megállapodás értelmében az infrastrukturális, a pénzügyi és az igazságügyi államtitkárok kinevezéséről a közeljövőben határoznak. A mai döntés alapján a következő VMSZ-es államtitkárok kezdhetik el a munkát: Vicsek Annamária oktatási, Juhász Attila mezőgazdasági és Dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárok újbóli megbízatást kapnak. A törökkanizsai Jaksa Róbert a jövőben a környezetvédelemért felel. Dr. Pásztor Bálint úgy fogalmaz: a Vajdasági Magyar Szövetség Elnöksége a kormányzati tisztségviselők jelölésénél, határozottan figyelembe vette mind a tömb-, mind a szórványmagyarság érdekeit, hogy közösségünk egésze képviselve legyen.

államtitkár
államtitkárok
Vicsek Annamária
Juhász Attila
dr. Vickó Ferenc
Jaksa Róbert

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.