Ugrás a tartalomra

Az 50 százalékot is meghaladja a Szerb Haladó Párt támogatottsága

2019.09.12
11:46
2019.09.12
11:51
Forrás
Tanjug
Az SZHP mellett mindössze három olyan párt van Szerbiában, amely szintén mérvadó százalékot tudhat magáénak – derül ki Faktor Plus ügynökség legfrissebb jelentéséből.

Amennyiben vasárnap tartanák a választásokat, becslések szerint a Szerb Haladó Párt toronymagasan első helyen lenne 52,4 százalékkal, őket követné a Szövetség Szerbiáért 11,5 százalékkal. A Szerbiai Szocialista Párt 10 százalékot, a Szabad Polgárok Mozgalma pedig 5,5 százalékot kapna. Továbbra is a haladók dominálnak, fölényes győzelemmel zárhatnának egy esetleges választást - nyilatkozta Vladimir Pejić, a Faktor Plus ügynökség igazgatója.

Szerb Haladó Párt
felmérés

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.