Ugrás a tartalomra

„Az erőszak nem politika”

2020.07.09
14:06
Forrás
Közlemény
A Szerb Haladó Párt szabadkai városi szervezete közleményben reagált a rendbontásokra.

Az SZHP szabadkai városi szervezete arra emlékeztet, hogy Aleksandar Vučić elnök, aki a Szerb Haladó Párt elnöke is egyben, biztosította a polgárokat, hogy az állam megvédi a békét és a stabilitást a bűnözők és huligánok erőszakos támadásaitól.

Közleményükben arról írnak a haladók, hogy a célkeresztben a városok szimbólumai és olyan épületek állnak, amelyek ellenálltak a háborúknak is, de nem tartanak ki a vandálok rajtaütéseivel szemben.

A Szerb Haladó Párt szabadkai szervezete úgy fogalmaz, hogy az utcai politizálás nem gyengítheti meg Szerbiát, de visszaforgathatja a történelem kerekét, megmutathatja a világnak, hogy Szerbiát a viszály és széthúzás húzza vissza.

A szabadkai haladók felhívják a figyelmet Aleksandar Vučić üzenetére is, hogy a rendbontókkal ne szálljanak szembe a lakosok, ez az állam feladata.

Szerb Haladó Párt
Szabadka
rendbontás
közlemény

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.