Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Dragan Kujundžić

Az orosz nagykövettel találkozott a szerb államfő

2022.01.27
14:09
2022.01.27
14:15
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb elnök Oroszország belgrádi nagykövetét, Alekszandar Bocan-Harcsenkót fogadta ma, akivel a kétoldalú kapcsolatokról, valamint az aktuális regionális és globális témákról beszélgetett.

A tárgyaló felek kiemelték, a két ország minden téren készen áll a szorosabb együttműködésre. Elégedetten nyugtázták, hogy a gazdasági együttműködés is folyamatosan erősödik. A találkozón szó esett a kelet-európai helyzetről is.

Az orosz nagykövet tájékoztatta a szerb államfőt azokról a megbeszélésekről, amelyeket az Orosz Föderáció folytat az Amerikai Egyesült Államokkal és a NATO-val. Vučić rámutatott a koszovói helyzettel kapcsolatos kérdésekre is.

Aleksandar Vučić
Bocan Harcsenko
Oroszország
nagykövet

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.