Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Dragan Kujundžić

Az orosz nagykövettel találkozott a szerb államfő

2022.01.27
14:09
2022.01.27
14:15
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb elnök Oroszország belgrádi nagykövetét, Alekszandar Bocan-Harcsenkót fogadta ma, akivel a kétoldalú kapcsolatokról, valamint az aktuális regionális és globális témákról beszélgetett.

A tárgyaló felek kiemelték, a két ország minden téren készen áll a szorosabb együttműködésre. Elégedetten nyugtázták, hogy a gazdasági együttműködés is folyamatosan erősödik. A találkozón szó esett a kelet-európai helyzetről is.

Az orosz nagykövet tájékoztatta a szerb államfőt azokról a megbeszélésekről, amelyeket az Orosz Föderáció folytat az Amerikai Egyesült Államokkal és a NATO-val. Vučić rámutatott a koszovói helyzettel kapcsolatos kérdésekre is.

Aleksandar Vučić
Bocan Harcsenko
Oroszország
nagykövet

Most

21:20, Frissítve: 21:25

Bántalmazta lányát egy nő Pancsován

A dél-bánáti városban letartóztattak egy 32 éves nőt, mert a gyanú szerint erőszakosan bánt lányával, sértegette, gúnyolta, szidta, kezeit a babaetetőhöz kötözte és kidobta a teraszra.
19:59, Frissítve: 20:08

Vízválság

Az évtized végére 40%-kal több édesvízre lesz szükségünk, mint amennyi elérhető lesz - állítják a szakértők.
19:21, Frissítve: 19:38

Ketyeg az éghajlati időzített bomba

Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület kiadta legutóbbi jelentésének összefoglalóját, amelyben a tudósok rámutatnak, hogy nincs sok időnk az éghajlatváltozás elleni küzdelem megnyerésére, ezért a kibocsátások mielőbbi csökkentésére lenne szükség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.