Ugrás a tartalomra

Bilicki Zoltán belépett a Szerb Haladó Pártba

2016.12.20
15:07
Bilicki Zoltán, Ada polgármestere átigazolt a Szerb Haladó Pártba
Bilicki Zoltán, Ada polgármestere átigazolt a Szerb Haladó Pártba. Bilicki kijelentette: azután döntött úgy, hogy belép az SZHP-ba, miután meggyőződött arról, hogy „Aleksandar Vučić és pártja szorgalmas, elkötelezett, igyekvő és jó eredményeket ér el” - írja a Vajdaság Ma. Bilickinek ez a harmadik mandátuma Ada község élén. Két alkalommal választották meg a Demokrata Párt embereként. A DP-t az év elején hagyta el, és a Községünkért – Mi igazoljuk a bizalmat nevű polgári csoporttal az áprilisi választásokon megszerezte az abszolút többséget az adai képviselő-testületben, vagyis 19-et a 29 képviselői helyből. A tavalyi év végén Bilicki Zoltánt korrupciós vádakkal őrizetbe vette a rendőrség, majd később kiengedték. Bilicki és a polgári csoportosulás az elmúlt választásokon a haladók listáját támogatta tartományi és köztársasági szinten is.
Ada
polgármester
Szerb Haladó Párt
Bilicki Zoltán
belépett

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.