Ugrás a tartalomra

Brnabić és Pacolli érdekes beszélgetése New Yorkban

2018.09.26
11:29
Forrás
Szerbiai RTV
Éppen a sajtónak nyilatkozott New Yorkban Ana Brnabić szerb kormányfő, amikor a Szerbiai RTV kamerája egy érdekes találkozást és párbeszédet rögzített.

Szerbia miniszterelnöke éppen nyilatkozatának végén tartott, amikor odalépett hozzá Behgjet Pacolli koszovói külügyminiszter. Brnabić megkérdezte a pristinai küldöttség tagját, hogy kinek az engedélyével vannak itt, mire Pacolli azt válaszolta, hogy az ön, azaz a szerb kormányfő felhatalmazásával. Brnabić erre csak viccelődve annyit mondott: "hát ha engem kérdeztek volna..." Ezután a koszovói külügyi tárca vezetője az újságíróknak azt mondta: itt áll egy hölgy, akit nagyra becsülünk. Majd távozott.

Ana Brnabić
Behgjet Pacolli

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.