Ugrás a tartalomra

Brnabić: A Koszovóval kapcsolatos egyeztetéseket fontos elkezdeni

2017.08.20
13:40
2024.03.19
08:32
Fontos, hogy a Koszovóval kapcsolatos egyeztetés elkezdődött, még ha nem is kíván benne minden fél részt venni – nyilatkozta Ana Brnabić szerb miniszterelnök.

A kormányfő nem tartja felelősségteljesnek, hogy egyes politikusok meg akarják úszni, hogy a szerb nép reális képet kapjon Koszovóról. A párbeszéd megkezdésében jelentős szerepet tulajdonít Aleksandar Vučić államfőnek.

Ana Brnabić, miniszterelnök, Szerbia: „Azt gondolom, hogy nagyon bátor és nagyon felelősségteljes az államfőtől, hogy megkezdte a belső párbeszédet egy ilyen fontos kérdésben. Jó, hogy a párbeszéd elkezdődött. Azt gondolom, hogy Szerbiának és minden lakosnak tudnia kell, hogy mik a nemzeti céljaink egy ilyen fontos kérdésben.”

Ana Brnabić
Koszovó
miniszterelnök

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.