Ugrás a tartalomra

Dačić: Szerbia továbbra is a teljes jogú EU-s tagságért küzd

2016.09.04
11:17
Szerbia, ahogyan eddig is, elszánt és megbízható partnere marad az Európai Uniónak - jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter Pozsonyban, az Európai Unió külügyminisztereinek informális találkozóján
Szerbia, ahogyan eddig is, elszánt és megbízható partnere marad az Európai Uniónak - jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter Pozsonyban, az Európai Unió külügyminisztereinek informális találkozóján. Dačić ugyanakkor aggodalmának adott hangot amiatt, hogy az ország szomszédságában újra megjelennek a múlt náci ideológiái, amelyeket a második világháborúban már elpusztítottak. Hangsúlyozta, Szerbia továbbra is eltökélten küzd azért, hogy az Európai Unió teljes jogú tagja legyen - hiszen, mint mondta - az ország komoly és felelős vezetéssel rendelkezik, amely a régió stabilitásának megőrzését tűzte ki célul. (rts, kép: archívum)
Ivica Dačić

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.