Ugrás a tartalomra

Dačić: Vučićot ismerve lesznek választások

2017.10.30
20:16
2017.10.30
20:22
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučićot ismerve, a Belgrádi választással egy időben valószínűleg rendkívüli parlamenti választásokat is tartanak majd Szerbiában - jelentette ki Ivica Dačić.

Szerbia külügyminisztere, a kormány első alelnöke a Szerbiai RTV Oko című műsorában kiemelte, hogy az ellenzék állandóan valamit piszkálgat és közben azért imádkozik, hogy Vučić ne írja ki a rendkívüli parlamenti választásokat az országban. Hozzátette, a szerb államfőt ismerve nem tartja kizártnak azt.

Ivica Dačić
választás
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.