Ugrás a tartalomra

Deutsch Tamás: Szerbia EU-csatlakozási folyamata csigalassúságú

2019.05.26
22:37
2019.05.26
23:44
Forrás
Pannon RTV
Elvesztegetett idő volt az elmúlt öt év Szerbia uniós csatlakozásának ügyében.

Ezt mondta a Fidesz-KDNP eredményváróján Budapesten Deutsch Tamás. Az EP-képviselő a Pannon RTV-nek úgy fogalmazott: elhibázott politika volt csuklóztatni a nyugat-balkáni országokat az elmúlt időszakban, és csigalassúságúnak nevezte Szerbia csatlakozási folyamatát. Deutsch Tamás hozzátette: a Fidesz-KDNP és a magyar miniszterelnök harcos képviselője az EU bővítésének.

Deutsch Tamás, EP-képviselő (Fidesz-KDNP): „Össze kell szednie magát az Európai Uniónak, ha egy stabil európai béke intézménye akar lenni, és helyesen az akar maradni, akkor mi a legmesszemenőbben támogatjuk, hogy mihamarabb megvalósuljon az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése. Ezen belül Szerbia az elsők között kell, hogy az unió tagja legyen. Ez egyébként nemzetpolitikai érdekünk is.”

Deutsch Tamás
EP-választás
Budapest

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.