Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Deutsch Tamás: Szerbia EU-csatlakozási folyamata csigalassúságú

2019-05-26
22:37
2019-05-26
23:44
Forrás
Pannon RTV
Elvesztegetett idő volt az elmúlt öt év Szerbia uniós csatlakozásának ügyében.

Ezt mondta a Fidesz-KDNP eredményváróján Budapesten Deutsch Tamás. Az EP-képviselő a Pannon RTV-nek úgy fogalmazott: elhibázott politika volt csuklóztatni a nyugat-balkáni országokat az elmúlt időszakban, és csigalassúságúnak nevezte Szerbia csatlakozási folyamatát. Deutsch Tamás hozzátette: a Fidesz-KDNP és a magyar miniszterelnök harcos képviselője az EU bővítésének.

Deutsch Tamás, EP-képviselő (Fidesz-KDNP): „Össze kell szednie magát az Európai Uniónak, ha egy stabil európai béke intézménye akar lenni, és helyesen az akar maradni, akkor mi a legmesszemenőbben támogatjuk, hogy mihamarabb megvalósuljon az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése. Ezen belül Szerbia az elsők között kell, hogy az unió tagja legyen. Ez egyébként nemzetpolitikai érdekünk is.”

Deutsch Tamás
EP-választás
Budapest

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.