Ugrás a tartalomra

Ðurić: Soha nem mondunk le Koszovóról (videó)

2017.06.25
13:26
Soha nem mondunk le Koszovóról, legerősebb fegyverünk pedig az, hogy kitartóak vagyunk - jelentette ki Marko Ðurić
Soha nem mondunk le Koszovóról, legerősebb fegyverünk pedig az, hogy kitartóak vagyunk - jelentette ki Marko Ðurić. A szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője Belgrádban, a közelgő Szent Vid-napja alkalmából megszervezett koncerten hangsúlyozta, az úgynevezett Vidovdan a szerb eskü, minden szerb esküje, akárhol is éljen vagy dolgozzon a világban. Marko Đurić, a szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője: "Soha nem fogjuk elismerni, sem elfogadni, hogy elrabolják a mi földünket, a szép városainkat, és soha nem adjuk fel a küzdelmet, hogy Peć, Priština, Prizren, Gnjilane, Uroševac utcái ismét szerb hangokkal teljenek meg. Mert ne feledjék: alig 17 évvel ezelőtt ezekből a városainkból 250 ezer embert üldöztek el, erről azonban egyetlen szót sem hallhatunk azoktól, akik a leginkább felelősek a nemzetközi közösségben."



Koszovó
Marko Đurić

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.