Ugrás a tartalomra

Elég Volt Mozgalom: Nincs elegendő közjegyző

2017.03.06
08:18
Az Elég Volt Mozgalom vasárnap kifogásolta, hogy nincs elegendő közjegyző, mert mint állítják, a Szerb Haladó Párt és a Demokrata Párt választási bizottsági tagjainak a közjegyzők nyilvánvalóan a rendelkezésükre állnak az első naptól kezdve, teljes munkaidőben
Az Elég Volt Mozgalom vasárnap kifogásolta, hogy nincs elegendő közjegyző, mert mint állítják, a Szerb Haladó Párt és a Demokrata Párt választási bizottsági tagjainak a közjegyzők nyilvánvalóan a rendelkezésükre állnak az első naptól kezdve, teljes munkaidőben. Az Elég Volt Mozgalom közleményében kifogásolja, hogy a szervezet az aláírásgyűjtések első napján mindössze két közjegyzőt kapott. Azt követelik az igazságügyi minisztériumtól és a közjegyzők kamarájától, hogy hagyjanak fel a közjegyzők manipulálásával, a választási folyamat megzavarásával és egyes jelöltek kivételezésével - áll a szervezet közleményében. (VajdaságMA)
Szerbia
Elég volt Mozgalom
közjegyzők

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.