Ugrás a tartalomra

Elkezdődött a szerb nemzetbiztonsági tanács ülése Belgrádban

2018.03.26
20:23
2018.03.26
22:02
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Az ülést Aleksandar Vučić szerb államfő hívta össze Marko Đurić koszovói letartóztatása után.

Az ülésre a szerb államfő mellett megérkezett Ana Brnabić miniszterelnök, Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Nela Kurburović, Aleksandar Vulin miniszterek, és Bratislav Gašić, a Biztonsági-tájékoztatási Ügynökség vezetője is.

Még az ülés előtt Aleksandar Vučić telefonon értekezett Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselővel a Koszovóban történet eseményekről. A felek arról egyeztettek, hogy előzőleg letartóztatták majd kiutasították Koszovó területéről Marko Đurićot, a szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetőjét. A Tanjug értesülései szerint Szerbia elnöke a világ több vezetőjével is tárgyalni fog a kérdéssel kapcsolatban.

Szerb nemzetbiztonsagi tanács
Belgrád

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.